sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Broilerpaistos

Pilkoin vuokaan yhden valmiiksi jo aiemmin paistetun broilerin rintaleikkeen, pienen punaisen paprikan ja tomaatin. Ripotin päälle vähän Santa Marian Fajita-mausteseosta ja sekoittelin sekaan. Sitten ripsuttelin päälle vähän Vasikanfondia ja Hp BBQ Classic-maustekastiketta, purkillisen smetanaa ja siihen päälle emmental-raastetta ja sen päälle vielä pari pientä lohkottua sipulia ja muutaman Amerikanpekoniviipaleen.

Laitoin 200 asteiseen uuniin joksikin aikaa, niin että näytti kypsältä. Ehti sipulitkin kypsyä, kun laitoin tuohon päälle, samoin pekonista tuli rapeaa.

Tässä kuvassa ihan vaan pitaleivän kaverina. Kaveriksi paistoin yhdellä kertaa uunissa niitä sellasia "perunapalleroita" (pommes noisettes). Mutta ois varmaan hyvää riisin kanssa, tortillan täytteenä... KANNATTAA KOKEILLA!!! Herkkua!

Ei kommentteja: