perjantai 3. syyskuuta 2010

Porsaan uunifile

1 maustettu porsaan uunifilee (itse käytin Snellmanin)
Muutama porkkana (+sipulia/lanttua/muita kasviksia)
Touch of Taste vasikanfondia
Vettä

Laita raaka liha kannelliseen uunipataan ja kaada vettä puoliväliin lihapalaa. Lorauta veteen vasikanfondia. Anna lihan muhia uunissa kannen alla 125 asteessa parisen tuntia, lisää pataan isoiksi paloiksi lohkotut porkkanat ja paista vielä pari tuntia, jotta lihasta tulee ihanan mureaa ja pehmeää. Jos lihaan haluaa väriä niin kannattaa loppupaistoaika pitää uunissa ilman kantta. Ihan parasta perunamuusin kera nautittuna! Kyseisessä kuvassa tosin ihan vaan keitettyjen perunoiden kaverina. Kuvassa myöskin viipale tänä kesänä kaupasta bongaamaani yrttistä grillijuustoa.

Ei kommentteja: