perjantai 17. syyskuuta 2010

Pippurinen persikka-broilerkastike

Tein tämän ruoan vain puolesta paketillisesta broilerin sisäfileitä, kun tuo koko paketti olisi ollut n. 600g ja tuo määrä on liian suuri meidän kaksihenkiselle perheellemme. Mutta jos on tarvetta suuremmalle annokselle niin laittaa sitten koko paketin ja kaksinkertaistaa muut ainekset.
1/2 pkt (n. 300g) Kariniemen kananpojan miedosti suolattuja kevyitä sisäfileitä
grillausmaustetta
1/2-1 punaista paprikaa
2 valkosipulinkynttä
vettä
1/3-1/2 kanaliemikuutiota
1/2 prk säilykepersikoita+hiukan lientä
1/2 prk Creme Bonjour valkosipuli-tuorejuustoa (pieni purkki)
1/2 pkt Mustapekka- tuorejuustoa

Ruskista broilerpalat pannulla, mausta grillausmausteella. Paloittele paprika ja kuori ja puolita valkosipulinkynnet. Laita paprika ja valkosipulilohkot hetkeksi pannulle broilerien joukkoon ja paista pari minuuttia. Lisää pannulle hiukan vettä, murenna sekaan kanaliemikuutiota. Lisää joukkoon molemmat juustot. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon paloitellut säilykepersikat, sekoita ja maista maku. Lisää tarvittaessa makua pyöristämään loraus persikkatölkin lientä. Anna hautua vielä viitisen minuuttia. Meillä tämä syötiin jasmiiniriisin kaverina. Nami :P

2 kommenttia:

Tupu kirjoitti...

Kerrassaan herkullista.

Mimmi M kirjoitti...

Nam, nam....olispas meilläkin herkkuruokaa. Pitääpä muistaa, kun broileria taasen teen...