perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sisustuskuumetta!

Kokeilenpa miten tämä bloggaaminen kännykällä onnistuu! Jos ei erikseen tarvitsisi koneella istua niin voisin hyvinkin saada tänne useammin jotain kirjoiteltua...
Nyt kun viime kesänä muutimme asuntoon, jossa olisi tarkoitus viihtyä pidempäänkin ja nuorempi lapsikaan ei enää ihan pikkuvauva ole vaan viihtyy jo pikkuhetkiä itsekseen lattialla touhuamassa niin itsellä on alkanut mielenkiinto kohdistua taas muuhunkin kuin lapsiin :)
Asunto on ihana ja valoisa ja minulle näyttää kevään myötä tulleen aivan hirmuinen uudistumisen ja uudistamisen tarve, sillä olen seikkaillut ties missä netin syövereissä tutkailemassa sisustusaiheisia nettikauppoja. Kerrankin mulla on jopa jotain ideoita siitä millaista tyyliä mihinkin huoneeseen haluan :D
Ensimmäisinä muutosvuorossa ovat olohuone ja keittiö. Olohuoneessa on iso, tummanruskea divaanisohva, jonka tummuutta ja massiivisuutta haluan keventää vedenvärisellä vaaleansinisellä/turkoosilla/aqualla. Sitä on nyt hankittuna jo sohvatyynyjen ja paneeliverhojen muodossa, vielä olisi tarkoitus hankkia saman sävyinen nukkamatto ja tietysti myös jotain muuta väreihin sopivaa pientä lisäksi.


Keittiöön puolestaan haluan pirteää ja iloista tunnelmaa ja väriä! Minulla on jo hankittuna IKEA:sta ihana kangas verhokappaa ja kaitaliinaa varten, kunhan vain saisin ne ommeltua. Vähitellen ajattelin päivittää myös astioita ja keittiön tekstiilejä värikkäämpään suuntaan. Myös keittiön työtason, joka on aika huonokuntoinen ja naarmuinen, ajattelin päällystää d-c fix-kalvolla, joka on sellaista kontaktimuovin tapaista sisustuskalvoa. Suomesta vain en mistään löytänyt haluamaani sävyä riittävän leveänä, joten täytyy tilata se ulkomailta, kunhan vain ehdin jossain välissä istahtaa koneelle.


Sitten olisi vielä pihakin, joka odottaisi kunnostusta, mutta tänä vuonna taidamme lähinnä keskittyä saamaan pihan perusasiat kuntoon ja vasta ensi vuonna keskityn enemmän kasveihin.
Näistä sisustuspähkäilyistä ja -ideoista tulen varmaan tänne enemmänkin kirjoittelemaan tässä ajan mittaan, kunhan saan niitä vähitellen toteutettua :)

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Ihania värejä! ♥