
Munakasseos:
3-4 munaa
3-4 rkl maitoa
aromisuolaa
valkopippuria
persiljaa/ruohosipulia
Täyte:
edelliseltä päivältä ylijäänyttä jauhelihakastiketta
tomaattia kuutioituna
Taco-tuorejuustoa
Sekoita munakasseoksen ainekset yhteen kulhossa. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä teelusikallinen rasvaa. Kaada munakasseos pannulle ja muutaman kerran ennen sen jähmettymistä hieman varovasti sekoita sitä reunoilta keskelle päin. tipauttele päälle muutama ruokalusikallinen jauhelihakastiketta (ei tarvitse etukäteen lämmittää, kuumenee munakkaan lämmöstä), kuutioitua tomaattia ja Taco-tuorejuustoa (Creme Bonjour). Paista, kunnes munakkaan pinta on hyytynyt ja tuorejuusto hieman sulanut. Valuta munakas puoliksi pannun reunan yli lautaselle ja käännä pannun reunan avulla toinen puoli munakkaan päälle. Sitten vaan syömään!
3 kommenttia:
Munakas on ihan hirmuisen ihanaa! ^^ Tämä tekemäsi jauhelihamunakas näyttää sekä täyttävältä, että myöskin suussasulavalta.Tuorejuustonokareita kokeilen miekin seuraavalla kerralla munakkaan täytteeksi.
Upeita ruokakuvia :D.
Insanity: Täyttävää tämä tosissaan kyllä on, juuri ja juuri yksin tuollaisen annoksen jaksaa syödä ja puolitettuna on leivän kanssa syötynä ihan riittävä annos ainakin minun masulleni :)
I'm Lacking: Kiitos, vaikkakaan en itse vielä ole oikein tyytyväinen noihin kuviin :D Joissain ruokablogeissa on niin upeita kuvia, että tuntee itsensä täysin aloittelijaksi... Ruoan kuvaaminen kun ei varsinkaan talviaikaan pimeällä hehkulampun valossa ole mitään ihan helppoa hommaa: aina meinaa kuvista tulla ruman kellertäviä tai sitten ilman salamaa liian pimeitä ja salaman kanssa ylivalotettuja... Haluan kyllä oppia vielä paremmaksi tuossa kuvaamisessa! Ja haaveilen omasta digijärkkäristä, jolla saisi huomattavasti korkealaatuisempia kuvia <3
Lähetä kommentti