Olin kokeillut useaakin erilaista netistä löytyvää konjakki-pippurikastiketta, mutta ne eivät vain olleet JUURI sitä mitä etsin... Joten piti taas kehitellä ihan oma ohje. Ja aika lähellä täydellistä onkin!
Konjakki-pippurikastike
Viherpippuria noin 1-2 rkl
konjakkia noin 3 rkl (loraus)
Vasikanfondia maun mukaan
(paprikajauhetta)
2,5 dl kermaa tai vastaavaa kasvirasvatuotetta
Maizena Ruskea kastike-suurusta tarvittaessa
Kuumenna pieni teflonpintainen kattila keskilämmöllä. Lisää kattilaan murskatut viherpippurit ja konjakki. Sekoittele ja annan nesteen haihtua ja aromien imeytyä pippureihin.
Lisää heti nesteen haihduttua kerma, pippureita ei ole terkoitus kärventää! Mausta vasikanfondilla ja halutessasi paprikajauheella. Jos kastike tarvitsee suurustusta, suurusta se ruskea kastike-suurusteella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti