Minusta kinuski ja persikka sopivat mauiltaan oikein hyvin yhteen Ja tämä ei maitorahkan ansiosta ole kuitenkaan mikään ihan ällömakea kakku!
Kinuskitäytekakku
1 sokerikakkupohja
Kinuski:
5 dl kermaa
3,75 dl fariinisokeria
3 tl voita
Täytteeseen:
1 prk maitorahkaa
1 prk säilykepersikoita
Päälle:
2 dl kermaa kermavaahdoksi vispattuna ja oman maun mukaan makeutettuna
5 dl kermaa
3,75 dl fariinisokeria
3 tl voita
Täytteeseen:
1 prk maitorahkaa
1 prk säilykepersikoita
Päälle:
2 dl kermaa kermavaahdoksi vispattuna ja oman maun mukaan makeutettuna
Lisää kattilaan kerma ja fariinisokeri, keitä kinuskiksi (eli kattilaan ja keittele kunnes sakenee), lisää lopuksi voi.
Täyte:
sekoita yhteen ½ kinuskista ja 1 prk maitorahkaa. Täytteeksi lisäksi säilykepersikoita. Kuorruta kakku lopulla kinuskilla ja kermavaahdolla.
sekoita yhteen ½ kinuskista ja 1 prk maitorahkaa. Täytteeksi lisäksi säilykepersikoita. Kuorruta kakku lopulla kinuskilla ja kermavaahdolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti