perjantai 3. syyskuuta 2010

Broilersalaatti

Laitanpa tänne vielä tämänkin ohjeen, kun tuli aika hyvää salaattia, vaikka olikin ihan vain pikainen saunaillan iltaruoka.

Salaattiin tuli:
jäävuorisalaattia
kurkkua
vesimelonia
mozzarellaa
säilykemandariinia
Kariniemen kananpojan kevyitä fileviipaleita pienemmäksi paloiteltuna

ylijäänyttä omalla reseptillä tehtyä maustevoita
grillausmaustetta, cajunmaustetta, valkosipulijauhetta

Paista pannulla kullanruskeiksi broilerpalat, mausta maustevoilla, cajunmausteella, grillausmausteella ja valkosipulijauheella. Pilko muut ainekset kulhoon ja lisää sekaan myös broilerpalat. Sekoita. Tarjoile hyvän salaatinkastikeen ja leivän kera. Ainakin tämä valkosipulinen Salosen Pimeä pullo-salaatinkastike sopi tosi hyvin salaatin kaveriksi :P

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Hauska kuulla. Stroganoff on aina hyvää! Kunhan vaan malttaa hauduttaa matalalla lämmöllä kauan. ;)

Tupu kirjoitti...

Huomasin juuri sivusi ja ihastuin saanhan alkaa seurailla blogiasi?

Ent-tu kirjoitti...

Superhyvän oloinen salaatti!

Kuovi kirjoitti...

Paula: Tykkään yleensä hauduttaa melkein kaikkia liharuokia tuntikausia :D Liha on hyvää silloin kun se on niin mureaa, että haarukalla saa pilkottua ;D

Tupu: Kiva, jos tykkäsit blogista :) Tosi kiva saada uusia seuraajia!

Ent-tu: Tämä olikin tosi hyvää: broileriin tuli sopivan mausteinen maku ja minusta hedelmät sopivat tuohon salaattiin tosi kivasti :P Mukava ruoka saunan jälkeen!