keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Sinappinen porsaan sisäfilekastike

Porsaan sisäfilettä
Grillausmaustetta
Vettä
1 prk kermaa tai vastaavaa kasvirasvatuotetta
2-4 tl sinappia
½ lihaliemikuutiota+Vasikanfondia
Paprikajauhetta, mustapippurirouhetta
Maizena ruskea kastike-suurusta

Paloittele liha, paista ja mausta grillausmausteella. 
Lisää vettä ja puolikas lihaliemikuutio, hauduta 2 h. 
Lisää kerma, sinappi sekä mausteita ja fondia maun mukaan. 
Suurusta tarvittaessa sakeammaksi Maizenalla. 
Parasta perunamuusin kera. Varmaan toimisi myös riisin kanssa…

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Nam, tuli vesi kielelle..:D Tuollaista kunnon lihakastiketta on tehnyt jo pidemmän aikaa mieli, mutten ole saanut tehtyä..ihan pakko tehdä tällä viikolla!! :)

Kuovi kirjoitti...

Tykkään näistä tällaisista pitkään haudutetuista lihakastikkeista. Tai tätähän ei paria tuntia pidempään tarvitsekaan haudutella, kun tuo liha on sisäfilettä ja tulee jo sillä tosi mureaa. Ulkofilettä saatan muhittaa monesti 4-5 tuntiakin...