torstai 24. helmikuuta 2011

Broilervuoka nachoilla



1 pkt broilerin liekkisuikaleita tai maustamattomia broilerin suikaleita
½ paprika
1 sipuli
½-1 pss Santa Maria Fajita-mausteseosta
pari tomaattia
1 prk ranskankermaa
1 prk juustodippiä
Emmental-raastetta

Lisäksi nachoja/Tortilla chipsejä

Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää sekaan pilkottu paprika ja sipuli. Anna paprikan ja sipulin hieman pehmetä pannulla ja lisää Fajita-mausteseos (liekkisuikaleisiin riittää puoli pussia, maustamattomiin koko pussi) sekä pari desiä vettä, säädä hellaa pienemmälle. Anna hautua, kunnes neste on haihtunut. Kuutioi odotellessasi tomaatit pieneksi. Ota pieni uunivuoka ja laita sen pohjalle broiler-kasvisseos, ripota päälle tomaattikuutiot. Pudottele päälle mahdollisimman tasaisesti ranskankerma ja juustodippi, ripota päälle reilusti juustoraastetta. Laita 200-asteiseen uuniin ja anna olla siellä kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä. Tarjotaan nachojen/tortilla chipsien kera: dippaa nachoja broiler-kasvisseokseen -vai pitäisikö ennemminkin sanoa "kauho" nachoilla broiler-kasvisseosta suuta kohden :D

Ei kommentteja: